TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe magazinul online www.11metri.ro

SC 11Metri SRL furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.


DEFINITII:

Cumparator– persoana fizica, persoana juridica sau alta entitate ce plaseaza o comanda.

Vanzator: S.C. 11 METRI S.R.L., cu sediul în Str. Miresei nr.10, cod postal 300642 Timisoara, Romania, CUI (cod fiscal) RO 29155135, nr. ordine registrul comertului J35/129/2011

Bunuri si servicii:  orice produse sau serviciu mentionat in Comanda

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Curier: companie care presteaza servicii de curierat

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.


CONFIDENTIALITATEA DATELOR

SC 11METRI SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

11metri.ro si SC 11Metri SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. 11metri.ro si SC 11 Metri SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail sau datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Informatiile legate de cartile dumneavoastra de credit nu sunt in nici un moment stocate sau transmise prin intermediul serverelor 11metri.ro, acestea sunt procesate direct de catre procesatorul de plati si de catre banca dumneavoastra.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietatea lui SC 11 Metri SRL si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.

Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi semnalata la urmatoarea adresa office@11metri.ro

LICENTA SI ACCESUL LA SITE

11metri pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC 11Metri SRL.

Utilizatorul nu va folosi logo-ul 11metri.ro, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al SC 11Metri SRL.


CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca folosti site-ul 11metri.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul 11metri.ro


DESCRIEREA PRODUSELOR

Toate produsele sunt originale, iar continutul sitului a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site sau a furnizorilor autorizati. SC 11Metri SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Unele caracteristici sau pretul, pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Promotille prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.


GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre 11metri.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru produsle de folosinta indelungata, garantie este de 24 luni


POLITICA PRETURILOR

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul. Preturile afisate pe site pot fi modificate in orice moment, fara preaviz.

Comanda minima este in valoare de 50 lei


MODALITATI DE PLATA

Modalitatile de plata se pot selecta in momentul plasarii comenzii.

Ramburs- la primirea coletului, in acest caz curierul va emite chitanta

Online- prin card bancar, procesator https://www.mobilpay.ro/public/

Transfer bancar (O.P) – in acest caz SC 11Metri SRL va emite o factura proforma.


RECEPTIA PRODUSELOR

In momentul livrarii, clientul se obliga sa semneze documentul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret).

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor la primire de la curier. Solicita intocmire unui proces verbal de constatare a daunelor, daca produsele sunt deteriorate. Fara acest document completat, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe AWB, pentru a putea fi luate in considerare.

In cazul unor eventuale probleme constate, va rugam sa ne anuntati in maxim 48 de ore la numarul de telefon 0377 100 944 sau pe email: office@11metri.ro. In caz contrar, nici o reclamatie nu va fi luata in considerare.

Prin semnarea awb-ului, Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului

Securitatea informațiilor

Societatea si site-ul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Site-ul nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

DREPT APLICABIL. LITIGII

SC 11Metri SRL are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

CONDITII DE RETURNARE 

Garantam ca produsele comercializate de 11metri.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca nu sunteti incantati de produsele 11metri.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Puteti sa returnati produsele cumparate de pe 11metri.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor, conform legislatiei in vigoare din Romania care se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email cu confirmare de primire prin care renuntati la produs.

Renuntarea unui produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de 11metri.ro .

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 de zile de la retur, intr-un cont bancar. Rambursarea nu se poate face cash. (nu se accepta colete retur cu ramburs)

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in OUG 34/2014.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe 11metri.ro

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. Adresa returnare: SC 11Metri SRL Srl, Str. Miresei nr.10, cod postal 300642 Timisoara, Jud. Timis.

11metri.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu se accepta produse care au fost:

– deteriorate de catre dvs.

– produse ce prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice;

nu se accepta produse care nu sunt insotite de toate accesorile.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele intacte, si de toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Produsele de timp comanda speciala, aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii , nu pot fi returnate

Nu se pot returna, produsele personalizate la cerere.

Dacaa aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere interna gratuita cu Grecu Nicolae, office@11metri.ro, tel 0724.870.977


SERVICIUL SCHIMB DE COLETE

Taxa schimb Colete 25 de lei Tva inclus (aceasta taxa se percepe in cazul daca doriti sa schimbati produse).


Confidentialitate

Societatea, prin site, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre societate pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, numai cu acordul in prealabil al clientului.

Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre societate pentru initierea de statistici demografice si de marketing despre clientii site-ului, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Societatea nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului. De asemenea, societatea nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Daca doriti sa aflati mai multe despre politica SC 11Metri SRL cu privire la Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati sectiunea ‘’Politica SC 11Metri SRL cu privire la  Cookies’’.