INTREBARI LEGATE DE CUMPARATURI

Pentru livrarea echipamentelor sportive disponibile in cadrul magazinului nostru online, SC 11Metri SRL lucreaza cu serviciul de curierat Sameday.  Taxele de livrare sunt standard pentru toate zonele din Romania si sunt disponibile in sectiunea „Livrare” din pagina „Comanda Ta”.

Toate produsele noastre se afla in stocul furnizorilor nostri si vor fi livrate catre dumneavoastra in 7-10 zile fara inscriptionare sau in 10-14 zile cu imprimare.

Dupa plasarea comenzii dumneavoastra veti primi un mesaj de confirmare si un email cu sumarul comenzii. De asemenea veti fi sunat de un reprezentant 11Metri pentru a confirma comanda dvs. telefonic.

Odata plasata comanda, aceasta va fi livrata catre dumneavoastra in termenul stabilit.

Coletul care va ajunge la dumneavoastra va include factura pentru produsele comandate de pe site-ul nostru.

INFORMATII GENERALE

Suntem flexibili si punem la dispozitia dumneavoastra mai multe metode de plata. Pe site-ul nostru sunt acceptate 3 metode de plata.

1. Plata ramburs (cu numerar la livrare) – in momentul predarii coletului de catre firma de curierat rapid Sameday.

2. Plata prin transfer bancar. Daca utilizati aceasta metoda, trebuie sa ne confirmati la adresa de email – office@11metri.ro sau telefonic la nr. 0724.870.977 faptul ca ati efectuat transferul si sa ne precizati id-ul comenzii.

3. Plata cu cardul – VISA sau Mastercard realizata in siguranta. Site-ul nostru foloseste certificat de criptare SSL, iar platile se realizeaza prin intermediul Netopia – Mobilpay folosind cele mai inalte standarde de securitate.

Lista de favorite este o sectiune din magazinul nostru online unde puteti adauga echipamentele sportive care va plac si pe care nu v-ati decis inca sa le cumparati. Acestea vor aparea in contul dumneavoastra la sectiunea favorite, de unde le puteti achizitiona ulterior, sterge sau adauga alte produse noi. Lista de favorite nu creaza nici o obligatie de plata din partea dumneavoastra.

Garantam ca produsele comercializate de 11metri.ro va vor satisface pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca primiti produsul gresit sau deteriorat de pe 11metri.ro, il puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Pentru a anula sau modifica o comanda, va rog sa ne transmiteti un email la office@11metri.ro. Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Daca ati facut o comanda de pe site-ul nostru accesati pagina „Urmareste comanda”. Inserati id-ul comenzii si adresa de email folosita pentru comanda si puteti vedea detaliile comenzii dvs.

Statusul comenzii poate fi urmarit deasemenea din sectiunea – Contul Meu – Comenzi.