Magazin online dedicat clientilor persoane fizice si juridice

Echipament Sportiv Fotbal, Baschet, Handbal, Volei

Companie

SC 11 METRi SRL, Timisoara, este  importator direct de echipament sportiv JOMA, ZEUS, GIVOVA, LEGEA, MAX – pentru fotbal, handbal, volei,   baschet, inot, atletismm, timp liber. La SC 11 METRi SRL gasesti toata gama de echipament sportiv, intr-un singur loc.

Pe S.E.A.P. ne gasiti dupa CODUL FiSCAL – RO29155135 – 11 METRI S.R.L.

Echipele de fotbal folosesc echipament personalizat 11Metri

Rulează videoul

Aleg cumparaturi online in siguranta de pe 11metri.ro
Ce ne diferentiaza de alte magazine online de profil?

icon_garantia_calitatii
GARANTIA CALITATII PRODUSELOR

Echipamentele sportive comercializate pe website-ul nostru provin de la brand-uri renumite. Calitatea produselor vandute este una din premisele pe care ne bazam pentru satisfactia clientilor pe care ii deservim .

icon_colaborare_producatori
COLABORARE DIRECTA CU PRODUCATORII

SC 11Metri SRL are o colaborare constanta cu producatorii de echipamente sportive - Joma, Zeus, Givova, Legea, Max, pentru a va oferi cel mai bun pret si cea mai rapida livare.

icon_imprimare_personalizata
IMPRIMARE PERSONALIZATA

Ne ocupam de simularea echipamentului cu imprimarea aleasa de dvs. Oferim 1 an garantie la imprimari, iar transportul echipamentelor pana la destinatie este gratuita.

icon_cumparaturi_in_siguranta
CUMPARATURI IN SIGURANTA

Magazinul online www.11metri.ro beneficiaza de cele mai inalte standarde de criptare si certificat SSL precum si procesarea in siguranta a platilor cu cardul de debit/credit prin Netopia Payments.